29 Aralık 2011 Perşembe

2012 Burç Yorumları


 Koç Burcu

Koc Burcu Yorum
Bu yıl daha çok kazanmak adına arayışlarda bulunabilirsiniz. Alışverişte bulunduğunuz insanları özellikle iyi tanımadığınız kişileri incelemeyi ihmal etmeyiniz. Aileniz ve yuvanızla ilgili yeni gelişmeler yaşanabilir belki aileye yeni biri katılabilir yâda aile bireylerinden birinin özellikle eğitim için yer değiştirmesi gündeme gelebilir.
İdeallerine odaklanmak seni hayata yakınlaştıracak, eğitim ve seyahatle ilgili yeni fırsatlar seni heyecanlandıracak. Yaratıcı konularda ortak bir çalışmaya imza atabilir, seyahatler ve yeni kültürler konusunda sezgi ve hayaller önem kazanabilir. Duygusal olarak hassas olduğunuz bir yıl, bir ilişkinin düzelmesi, tedavi olması ile ilgili gelişmeler de yaşayabilirsiniz.  Yeni iş fırsatları, seyahatler, dost toplantıları bu yıl gündeminde oldukça yer alacak. Stratejik birleşmeler için çok sıkı çalışman gerekebilir. Finans ve iş dünyasında seni destekleyen insanlar bulacaksın.

BOĞA BurcuBoga Burcu Yorum

Bu yıl sıkıntıların azaldığı bir yıl olacak. Eğitim hayatı devam eden veya sınava hazırlananlar için başarı var. Sosyal ilişkiler ve yeni çevreler hayatınızı renklendirecek. Paranızı ileride memnun olacağınız bir yatırımda değerlendirebilirsiniz bu ev ya da arsa alımı da olabilir. Temmuz gibi uzun yollar görünüyor. Özellikle yılın ikinci yarısı eşinizle ortak harcamalar konusunda tartışmalar çıkabilir. Bu tartışmalarda her iki tarafında ailesini uzak tutmanız gerekecek aksi halde ilişkiniz yıpranabilir. Evli boğalar için eylül gibi hayatınızda daha fazla sorumluluk almanızı gerektiren gelişmeler yaşanabilir. Aileye katılacak bir bebek gibi.

İkizler Burcuikizler burcu yorum

Kariyeriniz nedeniyle kendinizde bir değişim yapmak isteyebilirsiniz.  Genel durumunuzla ilgili şartlar değişebilir. Amaçlarınızı gerçekleştirmek için, girişimde bulunabilirsiniz. Seyahatler gerçekleştirebilirsiniz. Yakın çevrenizde değişiklikler yaşayabilirsiniz. Ailenizle veya evinizle ilgili sizi mutlu edecek gelişmeler yaşanacak. Verimli çalışmalar yapacağınız bir yıl olacak. Bu yıl hem aşk hem parasal konulara yönelik gelişmeler keyfinizi yerine getirecek. Bu yıl hafta sonları yapacağınız kısa seyahatler ve yakın çevrenizle ve ailenizle ilgili yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde keyfiniz daha da iyi olacak. Özellikle çocuklarınızın başarılı eğitim hayatı sizi mutlu edecek. Bu yıl bazılarınız çocuk sahibi olabilir. Bazılarınız akademik kariyer yapma kararı alabilir. Eğitim,kişisel gelişim gibi konular bu yıl gündeminizde olacak. Sorumluluklarınızın arttığı bir yıl. Kazancınızda fazla olacak ancak artan kazanca bağlı harcamalarınız da artacak. İş hayatında sizi destekleyen ortaklar bulacaksınız. Bu yıl dost çevrenizde bir değişim olabilir yeni dostluklar arkadaşlıklar  gelişebilir.

 Yengeç Burcu

Yengec burcu yorum
Bu yıl çok güzel haberler ve kararlar alabilir işle ve gelecekle ilgili konularda hayat size güzel sürprizler yapabilir. Ocak sonu gibi bir süredir görmediğiniz bir dostunuz sizi arayabilir. Ona zaman ayırmalısınız. Karşı cinsten yeni irtibat kurduğunuz birisi varsa, yakınlaşmak için gayretin sizden gelmesi gerekiyor. Bu yıl akademik kariyer eğitim gibi fırsatları değerlendireceğiniz ve akademik olarak yükseleceğiniz bir yıl olacak. Yılın ikinci yarısı yurt dışı bir gezi düşünüyorsanız ya da kendinizle ilgili bir yenilikte bulunma arzusu içinde iseniz bu dönem bunları hayata geçirebilirsiniz. Yeni yerler görmek, ilginç insanlarla tanışmak, bulunduğunuz ortamda güzellikleri yakalamak adına ilginç bir süreç. Kendinize hedefler belirleyebilir, geminizin kaptanı olarak düzgün rotada farklı ufuklara açılabilirsiniz. Ancak yapacağınız harcamalara dikkat etmelisiniz. Eli açık olmanızın size maddi bir yararı olmuyor, hep zararlı çıkıyorsunuz. Paranızın kıymetini bilmenizle ilgili uyarıları dikkate almalısınız

Aslan Burcu

aslan burcu yorum
Bu yıl dargın olduğunuz kimseler varsa onlarla barışmanız, yoksa yeni dostlar edinmeniz mümkün. Alacağınız teklifleri iyi değerlendirmeniz, kendinizi veya karşınızdaki kimseyi yanıltmadan samimi olarak tartmanız ve cevap vermeniz gerekiyor. Mayıs gibi bir yakınınızın rahatsızlığı canınızı sıkabilir.  Bazı konularda ciddi sözler verebilir ve yeni projelere imza atabilirsiniz. . Ekim sonrası aşırı yoğun çalışma temposuna bir süre ara verip ortam değiştirmeye gereksinim duyabilirsiniz. İş yerinizde gerek patronunuzun gerekse de bazı arkadaşlarınızın olumsuz tutumları nedeniyle sorunlarınız olabilir. Kafanız da fazla büyütmeyin çünkü düzelmeyecek şeyler değil. Maddi konularda olur olmaz insanlara güvenmeyin kiminle ortaklık yaptığınıza dikkat edip iyi ölçüp biçerseniz bu yıl karlı yatırımlar yapabilirsiniz. Ağustos gibi bir mal paylaşımı yaşanabilir. Sevgili aslan burcu duygusal ilişkileriniz sizi sevindirecek gelişmelere açık. Kasım sonrası kalbi boş olanlar bir arkadaş aracılığı ile aradığı partneri bulabilir. Mart sonu gibi bir yakınınızın sağlık problemleri ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Başak Burcu

Basak burcu yorum


Başak burçları 2012 de hiç kazanmadıkları kadar para kazanacak. Ortaklıklar yolu ile daha fazla para kazanabilirsiniz. Özellikle maddi konularda sürprizler yeni olanaklar ortaya çıkabilir. Bu yıl başaklar için bereketli ve huzurlu geçecek. Eğitim hayatı devam eden başak burçları için de başarılara imza attıkları bir yıl. Özellikle çocuk sahibi başak burçlarının bu yıl çocuklarından yana yüzleri gülecek. Temmuz başı gibi biraz sıkıntılı bir dönem yaşayacaksınız fakat uzun sürmeyecek. Ancak bazı başak burçlarının iş, eğitim askerlik gibi çeşitli nedenlerle bu yıl ailelerinden uzak kalmaları olası. Yılın ikinci yarısı sevdiğiniz bir yakınınızın sağlık problemleri canınızı sıkabilir.

 Terazi Burcu

Terazi Burcu Yorum

Ailenizi ihmal etmek istememenize rağmen, dikkatinizi kariyerinize vereceksiniz. Kazançlarınızı ve başarınızı pekiştirecek fırsatlar ayağınıza gelecek. Üst düzeyde çalışmak istiyorsanız; yakın çevrenizin de desteğini üzerinizde hissedeceksiniz. Bazı fırsatlar karşınıza çıkaracak ve işinizle ilgili uygun ortamlar oluşacak.  Geleceğinizle ilgili sizin lehinize gelişmelere neden olabilecek kişilerle tanışacaksınız. Eğer işsizseniz bu yıl güzel bir işin kapıları açılacak.  İşinizle meşgul olurken ailenizi ihmal edebilirsiniz. Özellikle evli olup da sorun yaşayan terazi burcu iş konularına kendilerini kaptırıp da eşlerini ihmal etmemeli.


Akrep Burcu

Akrep Burcu Yorum
Sevgili akrep 2012 yılında evlilik ve ortaklık alanında bir değişim yaşayabilirsiniz. İşsiz olan akrepler başarılı olacakları bir iş bulabilir veya çocuklarının işe başlamalarıyla sevinebilirler. Bu yıl bazı akrepler kayıplar nedeniyle huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Mücadeleci ve rekabetçi davranışlar nedeniyle sorunlarla karşılaşılabilirsiniz. Ortaklaşa konular nedeniyle mağdur duruma düşebilirsiniz. Eş nedeniyle bir değişimle karşılaşabilirsiniz. Ortağınızla ilgili sorunlar çıkabilir. İlişkinizle ilgili hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Bu yıl oturduğunuz evi değiştirme isteğinde bulunabilir ve bu isteğinizi hayata geçirebilirsiniz. Bazılarınız bu yıl yeni bir evcil hayvan edinebilir.
Şubat ayı gibi sizi biraz üzecek haberler alabilirsiniz. Bu haberler doğrultusunda bir akraba problemine çözüm bulmaya çalışabilirsiniz. Eski bir arkadaşınızla olan ilişkinizi yeniden ele alıp bir şekle sokmanız gerekebilir. Şubat sonrası yakın akraba ziyaretleri ve bazı kutlamalar gündemde olacaktır. Yılın ikinci yarısında iş hayatınızdaki yoğunluk artabilir.

Yay Burcu

2012 yay burçları için değişimin yılı olacak bu değişim hayatınızın her alanında gerçekleşecek.
Bazılarınız eğitim için yurt dışına çıkabilir. Hiç hesapta yokken hayatınızın aşkını bulabilir ve birden bire evlilik kararı alabilirsiniz. Evli yaylar ise bu yıl gelecek bir bebekle sevinebilir. Yay burçlarının birçoğu 2012 de oturduğu evi değiştirecek. Eğer bir apartman dairesinde oturuyorsanız bahçeli bir eve taşına bilirsiniz. 2012 sizin yılınız olacak bu yıl hiç gezmediğiniz kadar gezecek kısa süreli ancak sık tatillere çıkacaksınız. Güzel geçen hafta sonu turları gibi. Bu yıl uzun süredir planladığınız ancak bir türlü hayata geçiremediğiniz bir yurt dışı gezi planınız varsa bavulunuz hazır olsun. Bazılarınız yılın ikinci yarısında girmiş olduğunuz bir sınavdan alacağınız güzel bir sonuçla sevinebilir.

 Oglak Burcu Yorum

 OĞLAK BURCU
Yılın ilk yarısı toplumsal statünüz, işiniz, kariyeriniz gibi alanlarda zorluklar yaşayabilirsiniz. İşiniz, kariyeriniz, toplum içinde ve aile içinde sözü geçen kişilerle ilgili yaşanabilecek tartışmalar ve gerginlikler yüzünden huzurunuz kaçabilir. Çıkabilecek gerginliklere dikkat etmelisiniz. Bu dönemde bazılarınız evlilik ve ortaklık alanında bir değişim yaşayabilirsiniz. İyimser duygularınız değişmeye başlayabilir. Ailenizle ya da evinizle bağlantılı bir gelişme yaşayabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında ise sosyal hayatınızdaki olumlu gelişmeler ilişkilerinizin de hareketlenmesini sağlayacak. Kendinize zaman ayırmak için bol vaktiniz olacak. Uzun vadeli kararlar alma fırsatınız olacak. Kararlarınızı alırken aceleye getirmeyin, çevrenizdekilere danışın. Gayrimenkul konusunda, iş ve kariyer alanında ve yurtdışı bağlantılı konularda, hareketli gelişmeler olabilir.

Kova Burcu

Bu yıl pek çok kova burcu için 2011 in son döneminde hayatında gerçekleşen değişikliklere uyum sağlama dönemi olacak geçen yıl pek çok kova özellikle kova kadınları iş ve ev değişikliği yaptı. Bu yılda güzel sürprizlerin sizi beklediği özellikle iş alanında başarılı bir yıl olacak. Mart ayı gibi borçlarınızı kolaylıkla ödeyebileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak yılın ikinci yarısı paranıza sahip çıkın. Sınırlarınızı aşmayacak şekilde harcamalar yapın ve kendinize belirli bir limit koyarak hareket etmeye özen gösterin. Kısacası ayağınızı yorganına göre uzatın. Bu yıl eğer içinizde akademik kariyer hedefleri olanlar varsa ya da bunu yarım bırakanlar varsa bu yıl tamamlamanın tam zamanı. Yurtdışındaki eğitim ve iş olanaklarını araştırabilirsiniz.

Balık Burcu

Bu yıl siz balıklar için bolluk ve bereket yılı olacak. Uzun zamandır yapmayı planladığınız ama bir türlü hayata geçiremediğiniz planlarınızı uygulamaya koyacağınız bir yıl sizi bekliyor. Sosyal hayatınız da oluşacak canlılık yeni insanlarla tanışmanıza sebep olacak. Bu yıl tüm isteklerinizin yerine geldiği bir yıl sizi bekliyor. Maddi sorunlarınız ortadan kalktığı, keyifli yolcukların yaşanacağı, sevdiklerinizin güzel haberleri ile de daha güzelleşecek bir yıl sizinle.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder